fbpx

Expoziția Huawei 5G Bring New Value aduce tehnologia viitorului în Oradea 2020

evenimente oradea, 5G BRING NEW VALUE, oradea 2020Oradea e pe lista orașelor care se întâlnesc acum cu viitorul! 

 

29 Septembrie 2020

18:03

Cu toții suntem curioși de ziua de mâine, mai ales din prisma vremurilor în care trăim. Chiar dacă încă într-o stare de incertitudine, iată că nu totul e atât de incert pe cât credem noi.

Huawei, cunoscutul producător de telefoane mobile (și nu numai), a inclus Oradea pe lista orașelor în care expoziția „Huawei Road Show 2020” să ajungă pentru a prezenta cele mai noi tehnologii și produse ale companiei.

Tema expoziției este 5G – Bring New Value și vine să ofere informații palpabile despre soluțiile și produsele de top ale Huawei, despre cele mai bune practici de afaceri în domeniul 5G.

se menționează în comunicatul de presă.

O inițiativă desfășurată la nivel european care a adus în urbea noastră un „munte” de tehnologie precum:

  • dispozitive (telefoane, tablete…. ) 5G pentru fiecare
  • echipamente 5G, o soluție actualmente necesară pentru educația la distanță
  • Ascbot AI Robot Car – dotată cu Atlas 200 DK, mașina robot AscbotAI care poate implementa funcții precum conducerea autonomă pe bază de linie, evitarea autonomă a obstacolelor și urmărirea obiectelor
  • ochelari AR  pentru un tur virtual al 5G truck
  • 8k video streaming în timp real – grație tehnologiei 5G
  • uimitoarea 5G sense glove – o experiență VR implementată cu ajutorul 5G, care poate f utilizată în sectorul industrial, în medicina la distanță, traininguri VR…
  • fotbal de masă – cu ajutorul 5G și Cloud VR

O lume care cucerește și care uimește în același timp. Iar dacă luăm în calcul că, numai în urmă cu 20 de ani, Huawei înființa în Suedia primul său centru european de cercetare și dezvoltare iar astăzi deține doar în Europa 13.300 de angajați activi în cele 23 de centre de cercetare și dezvoltare, putem spune că nu e de mirare cucerirea poziției de lider al tehnologiei 5G de către Huawei.

 

Ioana Mădălina Ștefănică