fbpx

Faleza Florilor înfrumuseţează, şi în acest an, Oradea!

ziua dunării, aba crișuri, 29 iunieFlorile pun „stăpânire” pe malul Crişului.

 

19 Aprilie 2018

16:30

Oradea înflorește la propriu grație acțiunii de plantare de flori în 100 de jardiniere de pe malul stâng al Crișului Repede, segmentul cuprins între Podul Dacia și Podul CFR.

Acţiunea „Faleza Florilor” a fost stabilită pentru Vineri, 20 aprilie 2018, ora 12:00, pe faleza de pe malul stâng al râului Crişul Repede. Administrația Bazinală de Apă (ABA) „Crișuri” anunță că susține, şi în acest an, inițiativa locală prin curăţirea şi vopsirea celor peste 1.000 de jardiniere de pe tronsonul Pod Dacia – Pod CFR. Deocamdată, 600 dintre acestea sunt gata să fie umplute cu flori.

Pe lângă ABA „Crișuri”, la această activitate se alătură şi 160 de elevi din cadrul Liceului Greco – Catolic care vor veni pregătiţi cu ghivece de flori. Cu toate acestea, fiecare sunteți invitați să vă alăturați activității de plantare de flori și de înfrumusețare a orașului. Tot ce trebuie să faceți este să vă asigurați că aveți ziua cu pricina liberă, să aduceți flori în ghiveci sau alte plante perene, și să fiți prezenți de la ora 12:00 pe malul stâng în 20 Aprilie a.c.

Paula Dreve