fbpx

FC Bihor a triumfat la Slatina

cf bihorFormaţia orădeană de fotbal FC Bihor s-a impus la Slatina în cadrul etapei a XIX-a din seria a II-a a Ligii a II-a, în faţa echipei locale FC Olt.

31 Martie 2013

15:46

Jucătorii orădeni au câştigat disputa jucată astăzi, 31 Martie 2013, cu scorul de 2-0 după ce la pauză tabela de marcaj indica egalitate, 0-0. Ambele goluri ale confruntării au fost reuşite de atacantul Cristian Bud. Acesta a înscris mai întâi în minutul 63 pentru ca scorul final să îl stabilească în minutul 90.

În minutul 63, în urma unei lovituri de la colţul terenului, executată de Ionuţ Târnăcop, atacantul Cristian Bud a reluat cu capul din 6 metri învingându-l pe portarul gazdelor şi deschizând scorul.

Acelaşi jucător s-a aflat şi la originea golului al doilea reuşit de formaţia orădeană în minutul 90, când acesta a şutat de la marginea careului, iar Cosic a deviat în propria poartă.

 

Au fost trei puncte câştigate destul de greu. Am întâlnit un adversar extrem de ambiţios şi, în unele momente, periculos. În prima repriză nu am reuşit să ne impunem jocul, dar în repriza a doua băieţii noştri au evoluat foarte bine şi au reuşit să câştige meciul. Îi felicit pe băieţi şi cred că suntem pe drumul cel bun

a declarat după joc antrenorul principal, Marian Pană.

Tehnicianul orădean a trimis în partida de la Slatina, în teren, următoarea echipă: Pogacsics – Coroian, Lazăr, Tânc, Vădrariu – Florean, Mihalache, Târnăcop (min.90+2, Selagea), Vasilache (min. 90, Sorian) – Bud şi Mărkuş (min. 85, Puşcaş).

Florin Mihalca