fbpx

FC Bihor, remiză pe terenul echipei FC Braşov

fcbihorEchipa fanion a orașului a obținut primul punct din acest sezon! 

 

19 Septembrie 2015

17:10

FC Bihor a disputat astăzi, 19 Septembrie 2015, un duel care a contat pentru etapa a 4-a în cadrul Ligii a 2-a, seria a II-a. Jucătorii noștri au început cu stângul partida, FC Braşov deschizând scorul în minutul 20 prin golul marcat de Matei.

Scorul final a fost 1 – 1, elevii lui Gheorghe Silaghi reuşind să marcheze în ultimul minut de prelungiri, Ember fiind protagonistul fazei.

„Este un rezultat de moral, în perspectiva viitoarelor jocuri. Am cucerit un punct meritat, având în vedere și faptul că în ultimele 30 de minute am dominat jocul. Dumnezeu și-a întors fața spre noi acum și băieții au reușit obținerea acestui punct, pentru că au crezut 94 de minute în șansa lor.

a declarat antrenorul FC Bihor.

Din păcate, întâlnirea s-a soldat cu o accidentare destul de gravă pentru Bogdan Țoca, în minutul 58, fiind dus pentru investigații și îngrijiri cu ambulanța de pe terenul brașovenilor.

Următoarea confruntare a roș-albaștrilor este stabilită pentru Sâmbăta viitoare, 26 Septembrie a.c., în compania formaţiei FCM Baia Mare. Meciul se va desfășura pe Stadionul „Iuliu Bodola”, preţul unui bilet de intrare este 10 lei.

Sergiu Vicaș