fbpx

Festivalul NEVERSEA lansează campania „THE GREEN CHALLENGE” 2020


Chiar dacă vara anului 2020 nu a ținut cu festivalierii nerăbdători de distracție, NEVERSEA lansează o nouă provocare prin campania “The Green Challenge”.

 

11 August 2020

19:45

Cunoscut pentru producția de energie verde în colaborare cu Grupul CEZ România, festivalul de la Malul Mării Negre își dorește o ediție și mai verde în 2021. Neversea încurajează sustenabilitatea și se implică în protejarea mediului și își îndrumă fanii să se alăture campaniei The Green Challenge, prin care pot contribui la producerea energiei verzi care alimentează festivalul.

Astfel, ei pot câștiga bilete la Neversea 2021 și invitații la o petrecere exclusivistă pe velier, la malul Mării Negre.

Cum se participă?

  • Accesează aplicația Neversea
  • Click pe secțiunea „The Green Challenge”
  • Înscrie-te și răspunde la întrebarea „Visează că ai puteri supranaturale! Ce ai face pentru ca viitorul să fie mai verde și sustenabil?”

Înscrierile se pot face până în 19 august! Iar pe 20 august, participanții care au idei și răspunsuri cât mai creative, vor afla dacă au trecut în etapa următoare și anume: adoptarea unei turbine eoliene din parcul eolian CEZ.

Cei care adoptă o eoliană, pot intra zilnic în aplicația Neversea să verifice câtă energie a produs turbina adoptată.

Iar pe 27 august, primii trei posesori ai turbinelor eoliene care au avut cea mai mare producție de energie pe parcursul competiției, vor câștiga fiecare o invitație dublă la Neversea 2021 și o invitație dublă la petrecerea organizată pe velier, la Malul Mării Negre, oferită de Grupul CEZ în România, cu toate cheltuielile asigurate și distracția pe măsură. Detalii pe www.neversea.com

Parcul eolian CEZ este cel mai mare parc eolian pe uscat din Europa, care conține 240 de turbine eoliene și este întins pe o suprafață de 600 de hectare, la 17 kilometri de Marea Neagră.

Scopul concursului este să ofere fanilor șansa de a contribui cu propria energie și viziune la realizarea următoarei ediții a festivalului, într-un mod sustenabil. Organizatorii Neversea își propun ca întreg festivalul să fie alimentat în viitor cu energie verde.

Așadar ești fan adevărat Neversea? Participă la THE GREEN CHALLENGE! Tu produci energie verde, iar Neversea și CEZ îți dau undă verde la distracție exclusivistă!

 

Mira Pop