fbpx

Fiindcă tu dăruiești, la Farmacia 3 primești, campanie de reduceri și cadouri!

Premii pentru fiecare! 

 

17 Decembrie 2016

10:33

Anul acesta, Farmacia 3 a îmbrăcat costumul de Moș Crăciun și a lansat campania „Fiindcă tu dăruiești, la Farmacia 3 primești!”

Toți cei care achiziționează produse din unitățile Farmacia 3 în luna decembrie primesc cadouri și reduceri generoase la îngrijire personală și înfrumusețare.

În ajun de Crăciun,  în zilele de 22 și 23 Decembrie a.c., în Farmacia 3 ninge cu cadouri pentru toate bonurile de peste 10 lei: batiste de hârtie, blistere de vitamina C sau farduri bio – pudre minerale Alva Green Equinox, toate oferite cu drag, în funcție de valoarea bonului.  

De asemenea, cosmeticele și dermocosmeticele beneficiază de un discount de până la 50%, iar produsele din gama Avene sunt incluse în promoția „2+1 cadou”. Concret la 3 produse achiziționate, cel cu valoarea cea mai mică este oferit în dar! 

Pentru a profita de reduceri și a dărui și voi la rândul vostru, este important să vă faceți din timp lista de cadouri și să treceți pe la Farmacia 3, deoarece stocurile sunt limitate! Sărbători  frumoase, alături de cei dragi!

 

Ioana Mădălina Ștefănică