fbpx

Filarmonica Oradea isi redeschide portile

Todor Albert filarmonica oradea directorDin Septembrie o multitudine de evenimente muzicale vor avea loc la Filarmonica de Stat Oradea.

 

23 August 2013

12:31

Todor Albert, directorul general – manager al Filarmonicii de Stat Oradea, a susținut astăzi, 23 August 2013, o conferință de presă în care a dezvăluit suita de reprezentații muzicale ce vor avea loc începând din această toamnă pe Moscovei – 5.

În primul rând în această stagiune vor fi celebrate 3 evenimente importante:

În acest an Filarmonica se alătură festivalurilor ce vor avea loc în Oradea astfel că ne vom putea bucura de Săptămâna Muzicii Clasice „Simfoniile Toamnei”. Concertele vor avea loc în perioada 16 – 22 Septembrie 2013 cu invitați din țară și străinătate.

De asemenea se continuă seria concertelor educative în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Bihor și Universitatea Oradea. Nu vor lipsi nici concertele camerale, omagiale (Sabin Păutza), concertul dedicat zilei de 1 Noiembrie, reprezentațiile cu muzică din filme sau festivalul primăverii, cu muzicieni japonezi.

Totodată în 2014 instituția condusă de Todor Albert intenționează să organizeze un concert care să marcheze 60 de ani de la momentul deportării evreilor.

În ceea ce privește prețurile biletelor acestea nu s-au modificat. Ultima majorare efectuată a avut loc acum doi ani, iar în continuare elevii și studenții beneficiază de reduceri semnificative.

Articolele următoare vor prezenta în detaliu evenimentele de la Filarmonica de Stat Oradea dar și costul biletelor respectiv abonamentelor.

 

Ioana Mădălina Ștefănică