File de șalău de Nil
Pur si simplu delicios!
19 Mai 2019
16:30
Ingrediente necesare pentru două porţii:
- 600 de grame de file de şalău de Nil
- 1 lămâie
- 6 frunze de leurdă
- o jumătate de linguriţă de piper alb
- un vârf de cuţit de sare
Preparare:
Încingeţi cuptorul la 200 de grade.
Spălaţi bucata de file de şalău şi ştergeţi-o cu un prosop curat.
Spălaţi leurda şi tocaţi-o mărunt.
Spălaţi lămaia bine şi tăiaţi-o felii.
Puneţi fileul în tava de Yena, adăugaţi leurda tocată, 4 felii de lămâie, sarea si piperul alb.
Acoperiţi vasul şi îl puneţi la cuptor pentru 20 de minute la 200 de grade.
Poftă bună!
Monica Marton