fbpx

File de șalău de Nil

foto: Monica Marton

Pur si simplu delicios!

 

19 Mai 2019

16:30

Ingrediente necesare pentru două porţii:

  • 600 de grame de file de şalău de Nil
  • 1 lămâie
  • 6 frunze de leurdă
  • o jumătate de linguriţă de piper alb
  • un vârf de cuţit de sare

Preparare:
Încingeţi cuptorul la 200 de grade.
Spălaţi bucata de file de şalău şi ştergeţi-o cu un prosop curat.
Spălaţi leurda şi tocaţi-o mărunt.
Spălaţi lămaia bine şi tăiaţi-o felii.
Puneţi fileul în tava de Yena, adăugaţi leurda tocată, 4 felii de lămâie, sarea si piperul alb.
Acoperiţi vasul şi îl puneţi la cuptor pentru 20 de minute la 200 de grade.
Poftă bună!

Monica Marton

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *