fbpx

Finanțare de 400.000 lei proiectelor de terapie prin artă și terapie emoțională

Un proiect pentru bunăstarea și dezvoltarea copiilor din întreaga țară. 

 

09 Octombrie 2018

11:15

Ultimele zile pentru înscrierea proiectelor în programul MOL România dedicat sănătății copiilor. Nu mai puțin de 400.000 de lei sunt pregătiți a finanța:

activități de terapie emoțională și prin artă, având ca scop reabilitarea psiho-socială a copiilor cu afecțiuni cronice, în curs de recuperare după afecțiuni grave sau a copiilor care trăiesc cu dizabilități.
Programul se adresează organizațiilor non-profit, fundațiilor, asociațiilor, federațiilor, dar și organizațiilor religioase care desfășoară astfel de activități.
Ultima zi de înscriere este 12 Octombrie 2018, iar cei interesați sunt invitați să dea click AICI. Important de știut este că:
Un ONG poate beneficia de o sumă de maximum 25.000 lei sub formă de pre-finanțare pentru un proiect ce urmează să fie implementat în perioada Decembrie 2018 – August 2019.
Aflat la ediția a zecea, până acum, programul a oferit susținere unui număr de șase organizații din Bihor care au reușit să atragă 231.870 lei pentru ducerea la împlinire a 12 de proiecte. Succes maxim!

 

Ioana Mădălina Ștefănică