fbpx

Fotbalistul Ionut Pop a revenit din Italia

i_popIonuţ Pop a susţinut probe de joc la AS Roma şi Juventus Torino şi este inclus pentru lotul din jocul cu ACS Poli.

 

04 Iunie 2013

13:51

 

Jucătorul Ionuţ Pop, component al lotului de juniori A din cadrul Centrului de Copii şi Juniori  al clubului FC Bihor a susţinut în perioada 20 – 30 Mai a.c. două probe de joc la Academiile cluburilor de fotbal italiene din Serie A AS Roma şi Juventus Torino.

Ionuţ Pop este născut în anul 1997, crescut de Centrul de Copii şi Juniori de la FC Bihor, face parte din lotul primei echipe de seniori, fiind al treilea portar al formaţiei de liga a II-a.

În sezonul din toamnă, Ionuţ Pop a prins de două ori lotul de 18 al FC Bihor, fiind rezervă la jocul din cupă cu Luceafărul şi la cel din campionat cu CSM Rm. Vâlcea.

De asemenea, Ionuţ Pop este component al echipei de juniori A de la FC Bihor, deşi este mai tânăr cu doi ani faţă de nivelul acestei categorii de vârstă. Antrenorul său de la juniorii este Călin Cheregi.

Nu în ultimul rând, tânărul şi talentatul portar orădean este component al lotului naţional al României, cu jucători născuţi în anul 1997.

El a fost însoţit în Italia de preşedintele clubului Şerban Morcan care a declarat la reîntoarcere:

Ionuţ a fost invitat să susţină probe de joc în Italia de către cluburile AS Roma şi Juventus Torino, ceea ce reprezintă o onoare atât pentru noi cât şi pentru jucător. Lucrul care ne bucură cel mai mult este că a lăsat o impresie foarte foarte bună, fiind lăudat de reprezentanţii celor două cluburi

 

După revenirea în ţară, Ionuţ Pop a reintrat în vederile antrenorului echipei de seniori de liga a II-a, Marian Pană, care l-a convocat pentru jocul din ultima etapă de miercuri, ora 18, de la Timişoara, cu ACS Poli.

 

Florin Mihalca