fbpx

Holograf, un concert de nota 10!

Holograf Concert OradeaHolograf a susținut un concert de nota zece!

 

31 Octombrie 2013

21:59

În această seară de la ora 19:00 mult așteptatul concert Holograf și-a făcut auzită vocea pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor. Am mers cu o oarecare reticență mai ales din cauză că prețul biletelor a fost destul de ridicat (80, 100, 120 lei). Și anul trecut am avut plăcerea de a-i vedea pe băieți în concert dar numărul spectatorilor a fost inferior celui din acest an.

Sala a fost arhiplină. Incredibil. De mult timp n-am mai văzut atâția oameni la un concert, plătit, și mai ales în Oradea. Publicul a fost absolut superb, civilizat și foarte darnic cu artiștii. Încă de la prima piesă Holograf a reușit să smulgă orădenilor aplauze, și nu au fost deloc timide. Pe lângă aplauze Dan Bittman a fost susținut vocal de public, care parcă aștepta încurajări din partea artistului, de a-i fi dat dreptul la voce. La sfârșitul spectacolului s-a văzut pe fețele lor („ale „holografilor”) bucuria unui eveniment reușit.

Ce am apreciat a fostul sunetul extrem de bun, chiar dacă stăteai în primul rând totul era suportabil, spre deosebire de alte evenimente, la care îți bubuiau urechile, și abia mai puteai rezista până la final. Și din spatele totul s-a auzit perfect, iar jocurile de lumini au fost un deliciu.

S-a cântat „Și băieții plâng câteodată”, „Primăvara începe cu tine”, „Ți-am dat un inel”, „Ochii tăi” și nu numai. Înregistrări video de la concert puteți urmări pe contul de Youtube Evenimente Oradea iar fotografii pe Pagina de Facebook Evenimente Oradea. Mulțumim pentru amabilitate directorului Casei de Cultură a Sindicatelor, Marius Crețu.

 

Ioana Mădălina Ștefănică