fbpx

Horatiu Malaele joaca „Mascariciul” si la Oradea

mascariciul OradeaGreii comediei românești, Horațiu Mălăele și Nicolae Urs, pun în scenă un spectacol excepțional și la Oradea.

 

17 Februarie 2013

17:22

Pe 06 Martie 2013 arhicunoscuta piesă „Măscăriciul” a lui A.P. Cehov va fi jucată de Horațiu Mălăele și Nicolae Urs pe scena Teatrul Regina Maria din Oradea.

Spectacolul va începe la ora 18:00 iar pentru a-l vedea va trebui să vă cumpărați un bilet al cărui preț poate fi de 50, 70 sau 80 de lei. Din câte se anunță vă așteaptă o comedie savuroasă la care trebuie să mergeți cu batistele la voi!

Veți asista la o seară obișnuită în care o discuție între doi prieteni se transforma într-un spectacol tragicomic, cât se poate de real.

Actorii sunt cuceritori și prin măiestria jocului lor țin sala cu respirația tăiată de emoție. Rar la un spectacol se poate simți liniștea tensionată a sălii în care publicul ascultă atent replica, dar și izbucnirea aplauzelor spontane la scenă deschisă, pentru a răsplati unele secvente. Mascariciul este un eveniment teatral de suflet pentru orice spectator, chiar și pentru acela care calcă rar prin teatre. Nu îl va putea uita multa vreme, îl va amuza copios, dar și impresiona, privind altfel actorii și viața lor.