fbpx

Horoscopul chinezesc: 2017, Anul Cocoșului de Foc

evenimente oradea, când începe

sursa: freechristmaswallpapers.net

Pregătiți pentru anul lui Don Quixote? 

 

22 Ianuarie 2017

08:17

Conform sursei astrologyclub.org, anul zodiacal chinzesc, în 2017, este anul Cocoșului de Foc, care începe în 28 Ianuarie și durează 13 luni, până în 15 Februarie 2018.

Cocoșul de Foc este un Don Quixote al horoscopului, reprezintă un an controversat, important ca imagine socială formată și valori, dar și un an al echilibrului.

Succesul pentru toate zodiile chinezești stă în adoptarea trăsăturilor care aparțin Cocoșului precum: loialitatea, angajamentul, implicarea la locul de muncă, menținerea valorilor familiale și consistența privind menținerea unei imagini deosebite.

Anul Cocoșului de Foc ne promite abilitatea de a merge în față, de a produce schimbări în viața noastră, fără ocolișuri și priviri în urmă, dar cumpătat. Cocoșul de Foc arde trecutul și menține speranța pentru cei care se comportă armonios în față provocărilor.

Pe planul relațiilor, anul Cocoșului de Foc este un an fertil, cu accent pe familie și copii, precum pasărea pe care o reprezintă. Cei care deja au o relație, se pot aștepta la un nou membru în familie, iar cei singuri își pot găsi perechea. Este un an care deschide poarta găsirii partenerului ideal de viață și întemeierii unei familii.

Cocoșul de Foc ne va învăța lecții despre planificare strategică și ordine. Conform artei războiului, avantajul psihologic asupra adversarilor este superior forței fizice și ar trebui folosit primul. În 2017, diplomația are de câștigat.

Impresiile pe care le lăsăm altora contează. Ar trebui să ne menținem imaginea impecabilă, atât că și aspect cât și ca intenții privind viața amoroasă, banii și afacerile. Horoscopul chinezesc ne sugerează să urmăm căile sigure spre succes, mai degrabă decât rutele dubioase și riscante.

Cocoșul este o pasăre mândră în aparențe, deci ni se recomandă să investim în ținutele noastre vestimentare, să facem întotdeauna o impresie bună și să adoptăm stiluri de viață cu care să ne mândrim.

Pe plan profesional, ni se promite noroc în semnarea contractelor și identificarea de noi parteneri de afaceri, cu condiția ca interesul familiei să fie pe primul loc. Ambițiile economice trebuie abordate cu prudență.

Critica pe care o vom primi în acest an ne va folosi pentru a ne dezvolta personal, iar evenimentele prezente ne vor scăpa de orgoliul care nu este necesar.

Practica Feng Shui ne recomandă pentru anul Cocoșului de Foc:

  • Culori: burgundy, violetul regal, tonuri de albastru
  • Cristale: ametistul, pentru vise conștientizare, topazul pentru inspirație
  • Rășină aromatică: mirul
  • Ore norocoase: 17:00 – 19:00
  • Anotimp: toamna

 

Agneta Jakab