fbpx

În acest weekend avem un program încărcat al evenimentelor sportive!

foto: Alex Covaci – Evenimente Oradea

Echipele principale de polo ,handbal şi fotbal ale oraşului joacă pe teren propriu în acest final de săptămână.

10:00
1 Octombrie 2022

Seria evenimentelor importante desfăşurate în Oradea începe Sâmbătă, 1 Octombrie 2022 cu ,,Sportul Rege”.

 

De la ora ora 15:00, FC Bihor Oradea dispută un meci în etapa a 6-a din Liga a 3-a cu Gloria Bistriţa pe stadionul municipal ,,Iuliu Bodola”. Bilete se găsesc online aici, sau la intrarea în incinta stadionului.

De la ora 16:00 în Arena ,,Antonio Alexe”, CSM Oradea întâlneşte HC Buzău la handbal masculin. Partida contează pentru etapa a 7-a din Liga Zimbrilor. Din păcate, Orădenii se află pe penultima poziţie a clasamentului cu 0 puncte din 6 partide jucate. Bilete se găsesc atât la intrarea în arenă, cât şi online aici.

Acţiunea se mută mai târziu la Bazinul Olimpic ,,Ioan Alexandrescu” de la ora 19:30. La această oră, echipa de polo CSM Oradea are o confruntare importantă cu Galatasaray Istanbul (Turcia) în cadrul grupei B a competiţiei LEN Champions League.

Duminică , 2 Octombrie a.c. are loc ultimul joc al poloiştilor Orădeni din această grupă împotriva celor de la RN Savona (Italia) de la ora 11:30. Vineri, 30 Septembrie a.c., CSM Oradea a învins echipa ASA Tel Aviv (Israel) cu scorul de 12 la 3. Primele 2 ocupante ale grupei vor avansa mai departe în LEN Champions League – ediţia 2022/2023.

Bilete pentru toate meciurile desfăşurate în cadrul turneului grupei B de la Oradea se găsesc la intrarea bazinului olimpic, dar şi online aici.

Sergiu Vicaş