fbpx

În curând… Expoziția artiștilor fotografi din orașele înfrățite cu Oradea

sursa: netnz.org

sursa: netnz.org

O oportunitate și pentru voi!

 

12 Septembrie 2016

17:35

În 2016, ziua orașului Oradea va fi celebrată și prin deschiderea expoziției artiștilor fotografi din orașele înfrățite cu Oradea.

Chiar pe 12 Octombrie a.c., ora 18:00, în Galeria „Euro Foto Art” din Piața 1 Decembrie, vor fi vernisate lucrările mai multor artiști fotografi. 

Pentru organizarea expoziției, Asociația „Euro Foto Art” anunță deschiderea unei selecții de lucrări foto, selecție dedicată atât fotografilor profesioniști cât și celor amatori.

Până în 25 Septembrie a.c., cei interesați sunt rugați să trimită 5 lucrări, alb-negru și/sau color, în format JPG (compresie medie), la rezoluţia de 96 dpi, RGB, cu latura mică de min. 1200 pixeli, alături de un borderou de participare către adresa de eurofotoart@gmail.com De la aceeași adresă eletronică poate fi solicitat și borderoul de participare. 

Imaginile trebuie să fie salvate cu numele și prenumele autorilor și titlul lucrării. Lucrările înscrise vor fi selecționate de un juriu format din artiști fotografi reputați, critici și oameni de artă din Oradea.

 

Ioana Mădălina Ștefănică