fbpx

În curând, vă vor bate la ușă colindătorii nepoftiți!

copii colinde sursa foto FacebookNu toți sunt de bună credință, așa cum le-ar plăcea lor să credem. 

 

22 Decembrie 2014

15:10

La puțin timp distanță de sărbătoarea Crăciunului, dorim să vă atenționăm cu privire la colindătorii nedoriți și nepoftiți. Mai cu seamă, la aceia care au obiceiul de a vă lăsa fără un bun sau două de prin casă, atunci când vă cântă „Domn, Domn să-nălțăm!”.

Din acest motiv, fiind prietenii noștri dragi, vă rugăm să acordați o atenție sporită acestui „fenomen” care, nu de puține ori, a prădat casele orădenilor.

În consecință, atrageți-le atenția părinților, bunicilor, mătușilor, unchilor, vecinilor, vârstnicilor, dar și copiilor, că, atât de Nașterea Domnului cât și de Anul Nou, la ușă le vor bate persoane necunoscute. Rugați-i să fie prevăzători și să primească cu urările doar fețe cunoscute, de încredere.

Totodată, asigurați-vă că ușa casei este închisă, iar celor care locuiesc în clădiri de apartamente le este recomandat să verifice funcționalitatea interfonului. Încuiați cu lacătele ușile beciurilor deoarece, așa cum vă scriam acum ceva timp, detalii aici, nu o dată s-au furat bunuri și alimente stocate la subsolul blocurilor.

Sărbători fericite, luminoase, pline de pace și bucurie, alături de Evenimente Oradea!

 

Ciprian Costa