fbpx

În curând, vom avea un café-bar și o terasă sus, pe Dealul Ciuperca!

dealul ciupercaPrimăria dă spre închiriere spațiul comercial construit pe deal.

 

26 Aprilie 2016

09:19

Municipalitatea a anunțat că pune la dispoziția doritorilor spațiul comercial de pe Dealul Ciuperca, pentru a fi transformat în café-bar.

Închiererea se poate face pe o perioadă de 3 ani. Prețul de pornire este de 27,6 lei+TVA/mp, iar pentru terasa exterioară prețul este de 2,45 lei+TVA/mp. Viitorii chiriași au de achitat o garanție de 3 luni de chirie.

Spațiul comercial de la Ciuperca are o suprafață de 160 de metri pătrați, iar terasa de 170.

Totuși, cine nu vrea Ciuperca se poate orienta spre Cetatea Oradea, deoarece Hostelul din Cetate își așteaptă și el administratorii. După ce camerele au fost dotate cu mobilier, primăria vrea ca locul de cazare să fie preluat pentru o perioadă de 5 ani de către o societate cu experiență în domeniu hotelier.

Hostelul are 17 camere dotate cu baie, cu suprafețe între 25 – 39 mp.

Prețul de pornire a licitaţiei pentru administrarea hostelului este de aproximativ 1000 euro + TVA pentru toată suprafața hostelului, la care se adaugă și plata utilităților. Administratorul va trebui să achite în avans plata pe primele 6 luni.

În ședința de Consiliu local din 28 Aprilie 2016, aleșii își vor da acordul de principiu pentru cele două spații publice, urmând ca apoi acestea să fie date în administrare.

 

Laura Luțai