fbpx

În duminica Floriilor, Tramvaiul de Epocă circulă din nou prin Oradea!

tramvail de epocă oradeaTramvaiul se pregătește de o nouă ieșire! 

 

08 Aprilie 2017

10:33

Dacă nu ați apucat încă să vă plimbați cu Tramvaiul de Epocă, iată că în Ziua de Florii, 09 Aprilie 2017, ineditul mijloc de transport al OTL pornește din capăt Nufărul la ora 17:00.

Prețul unei călătorii este de 8 lei pentru adulți și 4 lei pentru copiii până în 14 ani. Odată cu tichetul veți primi și o broșură în care sunt prezentate obiectivele turistice pe care le puteți admira și de pe șine.

Călătorii care au nume de floare, având în vedere că este Duminica Floriilor, vor circula gratuit, în baza cărţii de identitate.

Biletele se achiziționează numai cu cel puțin 15 minute înainte de pornirea cursei, de la fața locului. Dacă cererea va fi mare, tramvaiul de epocă va mai efectua o cursă, din capătul de linie, de la ora 18:00. Traseul ineditului mijloc de transport este:

Nufărul – Gara Centrală – Bulevardul Decebal – Piaţa Unirii – Nufărul 

Numărul locurilor este limitat la 50. Tramvaiul oprește doar în anumite stații, principale, Parcul 1 Decembrie – Gara Oradea – Parcul Olosig – Universitatea Emanuel – Piața Unirii – Nufărul, și la cerere, în situații deosebite. 

Ioana Mădălina Ștefănică