fbpx

În Oradea: complex rezidențial SDK – Delta cu apartamente spațioase, în blocuri din cărămidă!

O sugestie pentru cei care își doresc o casă nouă. 

 

02 Februarie 2018

13:15

Băncile au undă verde pentru Prima Casă, iar apartamentele SDK – Delta pot, acum, fi achiziționate prin programul guvernamental 2018!

Orașul nostru se dezvoltă și din perspectiva locuințelor. Foarte multe persoane își doresc o locuință nouă și nu puține sunt acelea care își îndreaptă atenția spre un apartament.

Dacă o casă îți oferă plăcerea de a avea curte proprie și loc de barbeque, iată că un apartament e o opțiune de confort deoarece, odată cumpărat, are toate facilitățile incluse, iar noul proprietar nu mai are gânduri de a se racorda la rețeaua de apă, curent, cablu și alte servicii.

În Oradea, în capăt Nufărul, se construiește un nou cartier rezidențial, SDK – Delta, care are plusul apartamentelor spațioase cu pereţi despărţitori şi ghene din cărămidă.

Din start, beneficiezi de o casă cu mai mult confort, izolare fonică, implicit calitate. Cu mențiunea că blocul va fi încadrat și în clasa energetică A, grație izolării termice și fonice, izolare care va conduce și spre un consum mai redus de energie și costuri de întreținere mai mici.

Apartamentele SDK – Delta sunt proiectate a avea două, respectiv trei camere, dar și penthouse-uri la ultimele etaje. 106 apartamente sunt cu două camere, iar restul de 36 sunt cu trei camere, iar penthouse-urile sunt în număr de patru.

Constructorii au anunțat că fiecare locuință va avea și propriul loc de parcare, așadar o grijă în minus pentru șoferi. Bine de știut e că apartamentele cu două camere au câte o baie, cele cu trei camere câte două băi, fiecare apartament are balcon, unele chiar foarte spațioase, și binenețeles lift care va fi disponibil din spațiul de parcare până la penthouse-uri.

O veste bună, dacă o putem numi așa, e că apartamentele au preț special pe durata construcției. Primul tronson de locuințe are ca termen de finalizare luna Martie 2019, iar al doilea finalul, adică Decembrie 2019.

Noi am avut plăcerea de a ne fi prezentat planul apartamentelor, iar un avantaj pe care vi-l putem sublinia e că sunt spațioase. Apartamentele cu două camere sunt atât de generoase în spațiu încât în zona bucătăriei proprietarul își poate amenaja și un mic living, fără a fi nevoit să transforme unul dintre dormitoare în open space, adică să piardă o zonă de odihnă.

Pentru a le studia mai îndeaproape, vă recomandăm să dați click AICI și AICI, sau să apelați 0770. 519. 438 pentru a stabili o întâlnire și a vă fi prezentat întregul proiect al complexului rezidențial SDK – Delta. Cei interesați mai pot descărca (click pe) SDK-Delta Catalog T1&2-p03 – Descriere și SDK-Delta Catalog T1&2-p04 – Harta amplasament.

Ioana Mădălina Ștefănică

apartamente noi oradea

COMPLEX REZIDENȚIAL SDK-DELTA din Oradea

Noul COMPLEX REZIDENȚIAL SDK-DELTA din Oradea – Cartier Nufărul. Showroom – Lotus Mall, vis-a-vis de Carrefour.

Posted by SDK-Delta on Montag, 30. Oktober 2017