fbpx

Încep cursurile de dans de societate la „All For Dance” – Septembrie 2022

sursa: danceforyouindubai.com

Pentru cei care au curajul și plăcerea să învețe ceva nou! Să trăiască viața pe ritmurile muzicii!

 

19 Septembrie 2022

12:43

Vine toamna cu vești super bune. Încep cursurile de dans de societate. Gata cu „nu știu ce să fac sâmbătă seara” ori că nu ai cu cine socializa. Gata, a venit vremea retrăirii vieții în pași de de dans! Bun venit vitalitate, zâmbete și oameni noi în viețile noastre!

Clubul „All For Dance” din Oradea anunță formarea unor grupe noi de dansuri de societate atât  pentru începători cât și pentru avansați. Alături de instructorul Radu Gavriș veți învăța și practica, într-un mediu foarte prietenos și plăcut, tango, blues, disco fox și vals lent și alte dansuri.

Costurile sunt de 120 de lei/lună, iar durata unui curs este de 2 luni. Avantajați sunt studenții și elevii, care au de achitat 100 de lei/lună.

Startul se dă în ziua de Sâmbătă, 24 Septembrie 2022, de la ora 17:00. De reținut că zilele de curs sunt în weekend, sâmbătă și duminică.

Locul de desfășurare este Casa de Cultură a Sindicatelor, din parcul 1 Decembrie Oradea. În plus, Clubul „All For Dance” le stă la dispoziție și tinerilor care își doresc să învețe să danseze sau să pregătească celebrul dans al mirilor.

Pentru informații suplimentare și înscrieri apelați 0722. 933. 283 (Radu Gavriș) sau dați click AICI. De asemenea, înscrierile se pot face și la fața locului.

 

Ioana Mădălina Ștefănică