fbpx

Înscrieri pentru 9 programe postuniversitare de formare și de dezvoltare profesională continuă, la FSE Oradea!

Universitatea OradeaVești bune pentru unii dintre noi. 

 

31 Octombrie 2016

14:13

Facultatea de Științe Economice a Universității din Oradea organizează, până 14 Noiembrie 2016, înscrieri de admitere pentru 9 programe postuniversitare de formare și de dezvoltare profesională continuă. Acestea se adresează absolvenților care au au finalizat cu diplomă cel puțin studiile universitare de licență sau echivalente.

La finalul programului se va susține un examen de certificare a competențelor profesionale asimilate de cursanți. Absolvenții vor primi un certificat de atestare a competențelor profesionale specific programului, care va fi însoțit de un supliment descriptiv.

Suplimentul va conține situația școlară, durata în ore a programului, numărul de credite transferabile acumulate, calificarea universitară/standardul ocupațional care a stat la bază dezvoltării programului și competențele vizate de programul postuniversitar de formare și dezvoltare profesională continuă.

În oferta educațională puteți găsi programe postuniversitare de formare și de dezvoltare profesională continuă precum: Administrarea Afacerilor în Industria Turismului, Planul de Afaceri, Managementul Afacerilor în Mediul Concurențial, Managementul și Marketingul Evenimentelor.  

Dacă doriți să obțineți mai multe informații despre oferta de programe, calendarul de admitere, actele necesare și taxe, dați click AICI.

 

 Agneta Jakab