fbpx

Insucces pentru FC Bihor

Fc_Bihor_-_UTA_Arad_16FC Bihor a pierdut cu 2-3 jocul de la Râmnicu Vâlcea.

14 Septembrie 2013

15:01

 

Formația orădeană de fotbal FC Bihor a fost învinsă astăzi, 14 Septembrie 2013, la Rm. Vâlcea, cu scorul de 3-2, de formația gazdă, CSM, într-un meci contând pentru etapa a II-a din seria vestică a Ligii a II-a la fotbal.

Antrenorul Gheorghe Ghiț nu a putut conta nici de această dată pe aportul jucătorilor Dorin Mihuț și Florin Pop, accidentați.

Meciul a început bine pentru gazde, care până la pauză au înscris de două ori, prin Arnăutu, în minutul 6, jucător care l-a învins pe portarul Smaranda, după o centrare a lui Briceag, de pe partea dreaptă, și prin Deaconescu, în minutul 29, care a reluat din colțul careului mic, în colțul lung al porții lui Smaranda.

La pauză, tehnicianul orădean Gheorghe Ghiț a efectuat două schimbări. I-a introdus pe teren pe Ov. Popa și Hadăr, în locurile lui M. Popa și R. Lukacs. Cu toate acestea însă, în minutul 61, Sebastian Sfârlea a fost eliminat, după ce a primit al doilea cartonaș galben, iar în minutul 85, V. Cataramă a transformat impecabil o lovitură liberă, de la 20 de metri, la vinclul din partea dreaptă a porți lui Smaranda. Scorul a devenit atunci 3-0 pentru gazde.

La faza imediat următoare însă, în minutul 86, Adrian Hadăr a marcat pentru FC Bihor, cu un șut de la distanță, în colțul lung al porți lui Matache.

În acel minut, antrenorul Gheorghe Ghiț a făcut ultima schimbare, l-a înlocuit pe Ov. Bic cu Z. Lukacs, iar acesta, la prima atingere de balon, în minutul 89, a înscris, din 6 metri, la colțul lung.

Astfel, s-a terminat 3-2 pentru vâlceni, o echipă care are obiectiv promovarea, anul acesta.

 

Au fost două reprize diferite. În prima repriză am fost dominați, iar în a doua, chiar dacă am evoluat în 10 oameni, am avut o posesie mai bună și am dominat jocul

a declarat, la final, antrenorul Gheorghe Ghiț.

Tehnicianul bihorean a utilizat în acest meci echipa: Smaranda – Letan, Fl. Lazăr (cpt.), Țoca, Lupu – A. Achim, M. Popa (min. 46 Ov. Popa) – Ianc, Sfârlea (min. 61 eliminat), Bic (min. 87 Z. Lukacs) – R. Lukacs (min. 46 Hadăr).
De partea cealaltă, la echipa gazdă, pregătită de antrenorul Claudiu Niculescu, care a fost însă suspendat pentru acest joc, au evoluat: Matache – Deaconescu, I. Stoica (cpt.), Tătaru, E. Stoica – Bărbulescu (min. 75 Lircă), Al.Neagu – Ad. Popa (min. 62 V. Cataramă), Negruţ (min. 22 B. Geantă), Briceag – Arnăutu

Au arbitrat: Viorel Nicuşor Flueran (Craiova) – Gabriel Sabin Stroe (Piteşti) şi Adrian Popescu (Craiova).

Florin Mihalca