fbpx

International School of Oradea da startul înscrierilor on-line pentru anul școlar 2020-2021

Scoala InternationalaEducație internațională, acasă.

 

11 Mai 2020

12:00

Din 07 Mai, International School of Oradea (ISO) a început înscrierile pentru anul școlar 2020-2021.

ISO este o școală care se mândrește cu primirea călduroasă oferită copiilor și părinților din întreaga lume. Totodată, aceasta răspunde nevoilor educaționale ale comunității internaționale din Oradea, precum și nevoilor educaționale ale elevilor români care doresc să acceseze un curriculum de învățământ internațional în limba engleză.

Școala acceptă băieți și fete de toate rasele, religiile și culturile, iar aplicațiile pentru înscriere vor fi luate în considerare în limita locurilor disponibile.

Anul 2020 aduce o schimbare în felul în care se realizează înscrierile la unitățile de învățământ. Drept urmare, cei care doresc să-și înscrie copii la creșa, grădinița sau în învățământul primar ISO, o pot face de acum și on-line.

Părinții interesați sunt rugați să programeze o întâlnire on-line cu departamentul de admiteri al ISO, unde vor fi ghidați referitor la procesul de înscriere. Atât părinții, cât și potențialii elevi au posibilitatea de a se conecta live cu educatorul/învățătorul de la grupa/clasa corespunzătoare vârstei, pentru a afla detalii despre ISO.

Programarea întâlnirilor on-line se poate face telefonic la numărul 0770 903 919 sau pe e-mail pe adresa info@isor.ro. Alte detalii pot fi găsite pe site-ul instituției. International School of Oradea este singura unitate de învățământ privat din Oradea acreditata Cambridge și British Schools Overseas.