fbpx

Întreținerea, plătibilă mai ușor prin online!

sursa: sagepay.co.uk

Oradea se digitizează, intră în rând cu lumea!

 

16 Februarie 2019

12:00

În acest an, Primăria Oradea va continua proiectul de digitizare a diferitelor servicii ale orașului, din cadrul programului smart-city. Astfel, asociațiile de proprietari din toate cartierele de blocuri din oraș vor dispune de un sistem electronic de gestiune a activității.

Softul va ușura atât munca celor care lucrează în cadrul asociațiilor, cât și va permite cetățenilor să-și monitorizeze cheltuielile și să plătească facturile on-line. Printre avantajele plății online de care se pot bucura proprietarii se numără economia de timp, confortul, rapiditatea, precum și independența geografică și temporală.

Primele 50 de asociații de proprietari au și intrat în program, fiindu-le acordat softul. Președinții de asociații vor avea parte de sprijin informațional pentru familiarizarea cu programul.

Oameni specializaţi vor prelua toate informaţiile de la administratori şi îi vor învăţa cum să folosească programul. După introducerea datelor în calculator, toate calculele se vor face automat după lege și vor ușura munca administratorilor, iar în plus orădenii își vor putea consulta și plăti facturile online. Acest soft  va avea inclusiv un modul dedicat municipalităţii, astfel încât, la reclamaţia orădenilor, angajaţii Biroului Asociaţii de Proprietari din cadrul Primăriei vor putea verifica online corectitudinea modului în care au fost împărţite cheltuielile la nivel de asociaţie şi vor putea lua măsurile care se impun.

a declarat Mircea Mălan, viceprimar al Oradiei

 

Adrian Pop