fbpx

Invitație la cursul de tehnică și artă fotografică

ceas, timp

foto: Preznyák Orsolya

Pentru pasionații de fotografie

 

07 Februarie 2018

16:45

Clubul fotografic „Nufărul” din Oradea ne invită să participăm la cursul de tehnică și artă fotografică. Noua serie de curs (A/2018) va începe pe 01 Martie 2018 și va dura 4 săptămâni, lector artist fotograf Ștefan Tóth AFIAP.

Cursul se va ține la sediul Fotoclubului, din Cetatea Medievală Oradea, Piața Emanuil Gojdu nr. 41 în zilele de Marţi, Miercuri şi Joi, în intervalul orar 16:00 – 18:45.

O parte din orele teoretice vor fi ținute în sălile Muzeulului Cetății și Orașului Oradea, secția de Istoria Fotografiei Orădene (modulul „Colecția permanentă de Tehnică și Artă Fotografică Ștefan Tóth István”), iar partea practică în studioul Fotoclubulu și în centrul istoric al municipiului Oradea.

Cursanții vor avea ocazia să învețe atât probleme de estetică fotografică, cât și procesul de realizare și finalizare a unei fotografii artistice și vor participa la vernisajele organizate în Galeriile „Euro Foto Art” și  „Ștefan Vilidár István”.

Cursul se va finaliza cu o expoziție – examen, care va fi vernisată în data de 30 Martie 2018, orele 18:00, în Galeria de Studio „Ștefan Vilidár István” din Cetatea Oradea. După susţinerea examenelor  de verificare a cunoştinţelor, cursanții vor primi Certificate de absolvire.

În cadrul cursurilor vor fi asigurate câte 3 locuri pentru persoane defavorizate, care vor putea participa în mod gratuit, în baza unei cereri şi a documentelor justificative (în raport cu numărul cursanţilor înscrişi). Elevii, studenții, precum și pensionarii beneficieză de reducere din taxa de participare.

Pentru multe detalii și pentru înscrieri la curs, vă puteți adresa telefonic la numărul 0741.212111 sau în scris la adresele de email cfno.ro@gmail.com, eurofotoart@gmail.com.

 

Diana Maria Danciu