fbpx

Invitație la film gratuit: „Vox Lux” din 2018

sursa: thewrap.com

Pe final de săptămână, un nou film interesant!

 

10 Iulie 2019

13:30

Cineclub Marienbad ne invită, din nou, la film!

Vineri, 12 Iulie 2019, începând cu ora 17:30, va rula, în Mediateca Bibliotecii Județene „Gheorghe Șincai”, pelicula Vox Lux.

Regizat de Brady Corbet, filmul spune povestea fascinantă a ascensiunii unei adolecente americane obișnuite, care devine un pop-star celebru după ce este rănită la liceu, într-un atac terorist.

În urma unei tragedii la școala ei în 1999, adolescenta Celeste își omagiază colegii pierduți, cântând la slujba de înmormântare. De aici începe tranformarea lui Celeste într-un pop star cu ajutorul surorii sale care compune versuri (Stacy Martin) și a managerului ei (Jude Law). Evoluția meteorică a lui Celeste către faimă și pierderea concomitentă a inocenței coincide cu un atac terorist asupra națiunii, ridicând-o pe tânăra cantăreață la un nou grad de celebritate: simbol american și superstar global.

Ghidată de managerul ei bine intenționat (Jude Law), Celeste (Natalie Portman) devine un simbol al cultului celebrității și al mașinăriei media, într-un film despre forțele care ne modelează ca indivizi, ca națiuni, ca zei, impregnat de o coloană sonoră cu piese originale semnate de Sia și muzică originală scrisă de Scott Walker.

Durata peliculei este de 114 minute.