fbpx

Jandarmii și Ambulanța, salvarea unui tânăr de 19 ani înțepat de o viespe!

evenimente oradea, intepat de viespeFie viespea cât de mică… ! 

 

17 Iulie 2017

11:31

Aveți grijă pe unde vă plimbați, deoarece o insectă vă poate face mai mult rău decât ați crede. Așa a fost în cazul unui tânăr de 19 ani, din Budureasa, care, plimbându-se duminică pe traseul turistic montan dintre Valea Drăganului şi Staţiunea Stâna de Vale, a fost înțepat în zona cefei de o viespe. 

O întâlnire nu tocmai fericită, deoarece băiatului i s-a făcut rău. Vestea bună e că înțepatul a avut puterea de a chema ajutorul medicilor, care i-au putut fi de folos doar cu sprijinul jandarmilor.

Jandarmii de la Postul Montan Stâna de Vale, s-au deplasat cu autoturismul din dotare la faţa locului, persoana căutată fiind găsită la aproximativ 7 kilometri de Staţiunea Stâna de Vale.

Personalul specializat al Ambulanței i-a acordat tânărului îngrijirile necesare, stabilizându-l și punându-l pe picioare.

Mușcăturile insectelor nu se lasă întotdeauna cu happy end, tocmai de aceea vă recomandăm, în caz de drumeții, să aveți cu voi un telefon mobil cu bateria încărcată, apă, tratamente specifice în caz de înțepături, dar și să aplicați loțiuni care țin la distanță insectele, o recomandare eficientă găsiți AICI.

 

Ioana Mădălina Ștefănică