fbpx

Joi: Prezentare de carte la Biblioteca Judeţeană „Gheorghe Şincai”

O nouă lansare de carte în orașul nostru.

 

09 Octombrie 2017

16:00

Joi, 12 Octombrie 2017, la ora 17:00, la Biblioteca Judeţeană „Gheorghe Şincai”, va avea loc, pentru prima oară în Oradea, prezentarea cărții „Introducere în Dieta Carbohidraților Specifici fără Lactate în tratarea autismului și a simptomelor ADHD”, scrisă de Daniela Man, nutriționist și mamă a unui băiețel diagnosticat cu autism.

După diagnosticarea băieţelului meu non verbal cu autism în urmă cu mai bine de doi ani de zile, previziunea că va vorbi vreodată era incertă. La doar 7 zile de la implementarea unei diete fără gluten şi fără cazeină, Alexandru a început să rostească singur primele cuvinte! După implementarea Dietei Carbohidraţilor Specifici, Alexandru a început să revină printre noi, azi fiind un copil vesel şi funcţional. Am scris această carte pentru voi, toţi cei care va regăsiţi în povestea noastră şi pentru toţi cei care vă aflaţi în suferinţă şi căutaţi o cale de vindecare,

spune autoarea.

Persoanele care doresc să afle mai multe despre Dieta Carbohidraților Specifici fără Lactate și să o întâlnească pe Daniela Man, cea care a adus acest concept în România sunt aşteptate să participe la eveniment. Intrarea este liberă.

Paula Dreve