fbpx

Județul Bihor a fost promovat în toamna 2017 la Romexpo!

romexpo 2017

sursa: Facebook

Din ce în ce mai prezenţi pe harta turismului românesc.

 

20 Noiembrie 2017

15:00

Şi anul acesta, Bihorul a fost prezent la cea de a 38-a ediție a Târgului de Turism al României, desfăşurat în Bucureşti, la Romexpo, ce a fost vizitat de aproximativ 30.000 de oameni.

Reprezentanţii Centrului Național de Informare și Promovare Turistică Bihor (CNIPT), au prezentat în cadrul evenimentului frumusețile Bihorului pentru destinații de iarnă, ca de exemplu satul de vacanță Vârtop ori Stâna de Vale, platoul carstic Padiș, microregiunile Țara Beiușului ori Valea Ierului, Băile Felix, cât și Târgul de Crăciun de la Oradea sau alte obiective ale reședinței de județ.

Implicarea consiliilor județene, a municipiilor, a UAT-urilor în general, dar și a operatorilor economici este tot mai puternică. Fiecare dorește să își prezinte destinații turistice deja cunoscute, dar mereu apar câteva noutăți care poartă potențial de vizitare. Noi am beneficiat de un stand prin intermediul căreia am prezentat în primul rând ofertele de iarnă ale județului Bihor. Față de această creștere a paletei turistice de la nivel național, județul nostru face față cu brio, ofertele noastre sunt în creștere, și se observă o îmbunătățire calitativă a acestora,

declară Adrian Dubere, șef – birou în cadrul CNIPT Bihor.

Paula Dreve