fbpx

Juniorii de la FC au pierdut primul meci din Campionatul National

fotbal

Marți a debutat la Stadionul Municipal „Iuliu Bodola” din Oradea turneul zonal al Campionatului Național de fotbal rezervat juniorilor D (copii născuți în anul 2000).

 

22 Mai 2013

13:55

În primă etapă, echipa FC Bihor, pregătită de Marius Suciu, a fost învinsă cu scorul de 5-1 de Kinder Tg. Mureș, după ce la pauză mureșenii conduceau cu 2-0.

Echilibrul jocului s-a rupt în minutul 9, când Andrei Ulici, unul dintre cei mai buni jucători ai gazdelor a făcut henț în careu și a fost eliminat, jucătorii de la Kinder deschizând scorul din lovitura de pedeapsă ce a urmat.

După acest moment, având om în plus mureșenii au controlat jocul, până la pauză au mai înscris o dată, pentru ca în partea a doua să se desprindă considerabil. Golul orădenilor a fost înscris la 4-0 pentru Kinder de Darius Roman, din penalti.

Echipa trimisă în teren de Marius Suciu de la început în acest joc a fost formată din: Răzvan Egri – Laviniu Ciucle, Alexandru Gergely, Andrei Ulici, Alin Panti – Călin Duruș, Adrian Trincă, Darius Roman, Szabo Roland – Călin Jurj și Alexandru Junc. Pe parcurs au mai intrat însă și: Peter Bucur, Adrian Balog și Raul Naghiu.

Și în celălalt joc al primei etape s-a înregistrat același scor, de 5-1. Învingătoare în această dispută a fost Universitatea Cluj, în confruntarea cu Viitorul Alba Iulia.

Miercuri sunt programate jocurile etapei a II-a. De la ora 17:00, FC Bihor întâlnește Viitorul Alba Iulia, iar de la ora 18:30, U Cluj Napoca – Kinder Tg. Mureș.

Florin Mihalca