fbpx

Kenvelo, Lee Cooper, Time Out și Kik, noile magazine din Era Park Oradea!

magazin nouEra Park Oradea ne dă tot mai multe motive de a-i trece pragul! 

 

22 Octombrie 2018

12:21

Pe suprafețe chiar generoase, în Era Park își deschid, în curând, porțile magazinele brand-urilor Kenvelo, Lee Cooper, Time Out și Kik.

Magazinul KVL by Kenvelo, Lee Cooper si Time Out, de tip multibrand, va fi localizat chiar la intrarea ce duce spre cupola centrului comercial. Va avea o suprafață de  277 metri pătrați și va fi inaugurat spre finele lui Noiembrie 2018. 

Parte a grupului Montecristo Retail, este astăzi una dintre cele mai apreciate mărci, care ține pasul cu dinamica tinerei generații și a modei, promovând moda străzii – Urban Free Style.

Magazinul Kik își va desfășura activitatea pe o suprafață de 850 mp, reușind astfel să fie și cea mai extinsă unitate din vestul țării. Oferta va fi bogată, de la haine pentru femei, bărbaț și copii, pentru toate gusturile și mărimile, la obiecte pentru casă, jucării si produse de papetărie. 

Brandul german KiK, unul dintre cele mai puternice cinci branduri de profil din Cehia şi Ungaria, a intrat recent pe piața din România și își va deschide magazinul din ERA Park Oradea în luna decembrie.

Tot aici, în Era Park, s-au mai deschis magazinul Esența Plant dar și cel de mobilă Daniela Mobel. Gradul de ocupare din Era Park este de 97%, iar în curând centrul comercial va mai găzdui un magazin dedicat casei, și anume „Duval Furniture”. 

Cu o suprafață totală de închiriat de 64.000 mp, ERA Shopping Park Oradea este cel mai mare retail park din oraș, reunind retaileri de renume precum Carrefour, Brico-Depot, Altex dar și Mobexpert, Lem’s, Kalenda sau Casa Rusu. În ultimul an, în centrul comercial au fost inaugurate și alte branduri cunoscute precum Animax, Soffi Planet, Silca, TXM, Steillman, Alexandria Librarii și KFC.

 

Ioana Mădălina Ștefănică