fbpx

La Hotel Maxim, Lucian Scurtu a lansat volumul de poezii „Exitus” 2017. FOTO

evenimente oradea, lansare de carte, O lansare cu zâmbete și oameni frumoși. 

 

26 Aprilie 2017

19:49

Finele lui Aprilie 2017 a adus orădenilor lansarea unui nou volum de poezie ce poartă semnătura poetului Lucian Scurtu.

Apărut chiar în luna a patra a acestui an, la Biblioteca Revistei „Familia”, Exitus este rezultatul a cinci ani de muncă.

Hotelul „Maxim” a fost gazda lansării poeziiilor cuprinse în „Exitus”, un public numeros și variat ca vârstă fiind prezent în 25 Aprilie 2017, de la ora 17:00, la plăcutul moment.

Ioana Cistelecan și Ion Simuț, critici literari și profesori ai Facultății de Litere din Oradea, au vorbit despre lucrare și au reușit, împreună cu poetul, să creeze o atmosferă foarte plăcută, caldă, care a ținut audiența aproape până la ultimul cuvânt.

Lansarea a fost acompaniată și de cuvintele alese ale scurtei poezii dedicate de doctorul Lucian Munteanu omului Lucian Scurtu, dar și de momentele muzicale ale apreciatului Florian Chelu Madeva și de vocea frumoasă a Alexandrinei Chelu.

Cât despre Exitus vă putem spune că merită să o aveți acasă, deoarece cuprinde poezii care pot aduce cititorului zâmbetul pe buze, dar și momente de meditație, fiind expresivă prin titlu, dar și prin simbolurile pe care sigur le veți regăsi începând cu prima pagină, mai cu seamă coperta.

Galeria de fotografii o regăsiți pe pagina de Facebook Evenimente Oradea, o galerie care vorbește prin imagini despre o lansare de carte cu o atmosferă care nu te îmbia să pleci, ci dimpotrivă, să rămâi și să te bucuri de Exitus și invitații săi.

 

Ioana Mădălina Ștefănică