fbpx

LaLa Band vine sa cante la Oradea

Afis LALA LOVE TOUR_netActorii din serialul “Pariu cu Viaţa” poposesc la Oradea în cadrul turneului “LaLa Love Tour”.

 

29 Ianuarie 2013

10:01

 

Cunoscuta şi îndrăgita trupă, LaLa Band, a inclus şi Oradea pe lista oraşelor în care vor concerta în perioada următoare. Astfel că toţi fanii îi vor putea vedea în carne şi oase pe tinerii protagonişti ai “Pariului cu Viaţa” în data de 21 Februarie 2013 de la ora 19:00 la Casa de Cultură a Sindicatelor.

Preţul biletelor este de 150 lei – VIP Package, 100 lei – Categoria I, 60 lei – Categoria II. Pachetul VIP cuprinde un bilet în cea mai bună zonă a sălii, un obiect inscripţionat LaLa Band, un poster cu autografele artiştilor şi oportunitatea extraordinară de a participa la o sesiune foto cu membrii trupei LaLa Band. Şedinta foto pentru posesorii biletelor VIP va începe la ora 17:00.

Biletele s-au pus deja în vânzare la Casa de Cultură a Sindicatelor, la Teatrul Regina Maria, în oficiile Poştei Romane semnalizate Bilete.ro, dar şi online, pe www.vandbilete.rowww.bilete.ro,www.eventim.ro si www.myticket.ro.

Evenimentul se desfasoară în cadrul proiectului naţional-cultural “Artă contra drog – 2013”,  iniţiat de Asociaţia Culturală de Teatru, Muzică şi Film “Dracula” în parteneriat cu CIADO Romania (Centrul  International Antidrog şi pentru Drepturile Omului).