fbpx

Locuitorii din Sântandrei vor ca OTL să deservească și comuna lor!

autobuz linia 16 otlModernizări pe toate fronturile! 

 

15 Aprilie 2016

19:59

Grupul de inițiativă „Sântandrei Metropolitan Area” realizat o petiție cu 20 de puncte pe care a înaintat-o primarului din comună cu scopul de a crește nivelul de trai al comunității.

Una dintre cerințele celor 501 persoane care au semnat documentul este introducerea OTL ca operator de transport, dar și asigurarea unui interval de rulare de 30 de minute, în orele de vârf.

Cu această ocazie, inițiatorii au mai solicitat primarului să construiască o pistă pentru biciclete, de la intrarea în Sântadrei până în Palota, inclusiv crearea unor perdele verzi în zonele poluate, astfel încât calitatea aerului să fie una superioară.

Gândindu-se la mișcare și exerciții fizice, în petiție se mai solicită acces gratuit pe stadionul de fotbal, pentru toți locuitorii care doresc să alerge (jogging) în aer liber. De asemenea, se mai propune realizarea unui parc și a unui mini-teren de sport chiar la intrarea în Sântandrei, dar și planuri de recreere pentru fiecare cartier nou.

Acestea sunt câteva din cele cerute de locuitorii comunei, cert este că petiția are ca exemplu multe din proiectele implementate la nivelul reședinței de județ. Conform celor transmise de inițiatori, s-a purtat o discuție cu edilul din Sântandrei, însă nu s-a dat un termen concret când solicitările vor și avea termen de finalizare.

Totuși, un răspuns ferm este așteptat, care va fi făcut public de grupul de inițiativă. Trecând peste toate, de apreciat este unitatea acestor cetățeni care își doresc să trăiască într-o comunitate mai bună și care au reușit să își unească forțele astfel încât, împreună, să aducă la cunoștința mai marilor comunei dorințele lor!

 

Ioana Mădălina Ștefănică