fbpx

Luni: Seminar privind ucenicia la locul de muncă

Contractele de ucenicie aduc avantaje atât angajatorilor cât şi practicanţilor.

 

16 Mai 2018

15:00

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bihor face un apel către angajatorii din județ pentru a angaja absolvenţii de învăţământ superior.

Angajatorii sunt încurajaţi de către stat să contracteze tineri ucenici. Această metodă prezintă avantaje de ambele părţi întrucât, privind legea nr. 279/2005 actualizată, pentru fiecare ucenic încadrat, angajatorul primeşte o sumă de 1.125 lei /lunar, din bugetul asigurărilor pentru șomaj, în timp ce ucenicul are ocazia să se perfecţioneze în domeniul lui de activitate.

În vederea informării cu privire la facilitățile oferite în angajarea de ucenici, Luni, 21 Mai 2018, de la ora 10:00, în incinta DoubleTree by Hilton Hotel Oradea, va avea loc un seminar, la care angajatorii sunt invitați să participe.

Informaţii suplimentare, precum și confirmarea participării la eveniment se poate face la sediul AJOFM Bihor din Oradea, strada Transilvaniei 2, persoana de contact Goilean Adriana, telefon: 0259.436.821 sau la adresa de e-mail: adriana.goilean@bh.anofm.ro.

Paula Dreve