fbpx

Magazin de pompe funebre in Cimitirul Municipal

Liviu Andrica director ADPNoile investi┼úii din Cimitirul Municipal ├«i scute┼čte pe or─âdeni de drumuri.

15 Aprilie 2014

19:00

├Än cadrul conferin┼úei de pres─â care a avut loc azi, 15 Aprilie 2014, ├«n incinta Cimitirului Municipal Rulikowski, Liviu Andrica, directorul Administra┼úiei Domeniului Public (ADP),┬áa prezentat cea mai noua investi┼úie ├«n acest spa╚Ťiu, avut ├«n grij─â de institu╚Ťia pe care o conduce.

Din surse financiare proprii s-a amenajat un magazin de pompe funebre ├«n valoare de 67.800 lei, far─â TVA. P├ón─â s─âpt─âm├óna trecut─â unitatea func┼úiona pe strada Prim─âriei, iar odat─â cu relocarea acesteia famiile ├«ndurerate economisesc din timpul necesar ├«nhum─ârii celor deceda╚Ťi.

Ini╚Ťial se efectuau cinci drumuri, de la Prim─ârie la magazin, de aici la Cimitir, apoi ├«napoi la magazin ┼či iar la Cimitir. Acum, omul va efectua un singur drum de la Prim─âriei la Cimitir.

a explicat Liviu Andrica.

Directorul ADP a mai amintit c─â odat─â cu finalizarea lucr─ârilor num─ârul serviciilor deservite de Cimitirul Municipal a crescut, reu┼čind astfel s─â asigure cadrul necesar de la concesion─âri, la eviden┼úa deceda┼úilor, programare ├«nhumare sau autoriz─âri lucr─âri la morminte. De aici pute╚Ťi cump─âra sicrie, materiale necesare ├«nmorm├ónt─ârii, lum├ón─âri ╚Öi alte accesorii.

├Än ceea ce prive╚Öte cheltuielile unei ├«nhum─âri, cei care sunt ├«n administra┼úia magazinului ne asigur─â c─â sunt la cele mai mici pre┼úuri de pe pia┼ú─â, costurile unui sicriu variind de la 387 lei la 1.451 lei. Programul de lucru este de Luni p├ón─â Vineri, ├«ntre orele 08:00 – 17:00, iar S├ómb─ât─â de la 08:00 – 15:00. Fotografii de la conferin╚Ťa de pres─â┬áAICI.

 

Sebastian Ferchi