fbpx

Mai în glumă, mai în serios, știm ce lenjerie intimă ați purtat anul trecut!

sursa: uniconflenjerie.ro/blog

sursa: uniconflenjerie.ro/blog

Regiunea Crișana poartă chiloți descoperitori!

 

03 Aprilie 2016 2016

10:17

Producătorul de lenjerie intimă Uniconf a realizat un grafic al județelor în funcție de modele pe care cumpărătorii le-au ales. Angajații au analizat vânzările de anul trecut, pe categorii de produse și au stabilit:

În Crișana, bărbații comandă mai mulți chiloți decât femeile. Sau îi schimbă mai des. N-au spus ei chiar așa, dar spunem noi, atâta timp cât domnii își cumpără cantități mai mari. Dacă reprezentanții sexului tare preferă lenjeria clasică, sexul slab poartă tanga. Femeile din Crișana sunt cele mai mari amatoare de chiloți tanga, din țară! În schimb, și unii și alții sunt adepții lenjeriei intime din bumbac. Nu se dau în vânt după dantelă, elanstan sau lycra.

Oltenii și moldovenii au gusturi mai diversificate. Atât la materiale, cât și la produse. Aici, cumpărătorii au ales atât chiloți clasici, cât și brazilieni ori boxerii. Totuși, lipsesc chiloții tanga din zestrea doamnelor din aceste zone ale țării.

Iar în Mamamureș, că-s femei, că-s bărbați, important e ca lenjeria să fie din bumbac și foarte comodă: sunt doriți numai chiloții clasici și boxerii.

Nu știm ce purtați și preferați voi, dar e un clasament tare haios, pe care am vrut, spre amuzamentul tuturora, să îl împărtășim cu voi!

Laura Luțai 

sursa: uniconflenjerie.ro/blog

sursa: uniconflenjerie.ro/blog