fbpx

Mâncare bună la Bucătăria Bar Code din Oradea Shopping City! FOTO

Bucataria Cortina2Bucătăria Bar Code vă așteaptă! 

 

27 Decembrie 2015

12:00

Centrul comercial Oradea Shopping City vă oferă, pe lângă distracţie şi relaxare, mâncare delicioasă într-o ambianţă plăcută.

Bucătăria Bar Code a pornit de la ideea de a oferi preparate savuroase celor care aleg să joace bowling, biliard sau să vizioneze un film bun la Cortina Cinema Digiplex. Salate gustoase, inele de ceapă, cârnăciori de bere, sosuri sau sandvişuri, alături de felurite tipuri de cafea, cocktail-uri, bere sau vinuri sunt în meniul Bar Code și pot fi comandate în fiecare zi de luni până duminică.

Nouă ne-a atras atenţia gama diversificată de salate. Puteţi opta pentru o viaţă în roz cu o salată din somon afumat, salată verde, roşii cherry, măsline, capere şi dressing Limo (Salata La Vie en Rose) sau vă puteţi îndrăgosti la prima gustare de Salata Scarlet O`Hara din baby spanac, morcov ras, năut, castraveţi şi rodie, fără a neglija Casablanca, Die Hard, The Gost sau chiar salata CortinaScooby Doo este şi el prezent în meniul de hot dogs.

La o îmbucătură distanță e și sandvişul The God Father, cu bacon din belşug, sau Fish Tale, în care vedetă este tonul. Doamnele sunt invitate să deguste delicatul şi aromatul sandviş Juliet. Pe lângă că sunt denumite sugestiv, sunt gustoase și preparate pe loc. Poftă bună… la Bar Code!

 

Monica Marton

Bucataria Cortina2

Bucataria Cortina6

Bucataria Cortina3

Bucataria Cortina1

Bucataria Cortina7

Bucataria Cortina44

Bucataria Cortina55