fbpx

Marți, expoziție de acuarele și monotipii în Muzeul Orașului Oradea

sursa: Facebook

Poftiți la Muzeu. Ne-a pregătit o expoziție interesantă.

 

15 Februarie 2019

09:00

Muzeul Orașului Oradea – Complex Cultural organizează, împreună cu Uniunea Artiștilor Plastici, expoziția de pictură PALATUL COTROCENI – AQUARELA. Aceasta cuprinde lucrări inspirate din detaliile de construcție ale Palatului Cotroceni din București. Clădirea reprezintă o sinteză a mai multor stiluri arhitecturale, de la „barocul românesc” din timpul domnitorilor Cantacuzini, până la Arta 1900, precursoarea modernismului.

Acuarelele și monotipiile din cadrul expoziției sunt realizate de Anastasia Stoiciu, membră a Uniunii Artiştilor Plastici din România, doctorand în Arte Vizuale și muzeograf cu o prodigioasă activitate la Muzeul Naţional Cotroceni.

Vernisajul este programat pentru Marți, 09 Februarie 2019, în Corpul A, etajul I. Expoziția va fi vernisată de Dr. Agata Chifor, istoric și critic de artă, muzeograf la Secția de Artă a Muzeului Țării Crișurilor Oradea.

Expoziția va putea fi vizitată în perioada 19 Februarie – 19 Aprilie 2019, de Marți până Vineri în intervalul orar: 09:00 – 17:00.
Adrian Pop