fbpx

Martisoare de vanzare, la 3 lei fiecare!

DSC01508Surprinde femeile din viața ta cu un mărțișor handmade, unicat. Începe primăvara cu dreptul!

 

26 Februarie 2013

14:27

Știi prea bine că dacă nu-i cumperi cel puțin un mărțișor se va supăra, nu? Să nu mai vorbim de colegele de la serviciu, cele de la școală, de mamă sau (Doamne ferește!) de soacră!

Ca să eviți tragediile chiar de la începutul primăverii Evenimente Oradea îți pune la dispoziție o gamă variată de mărțișoare, realizate manual de către o clasă de copii din județul Bihor.

Prețul unui mărțisor este de 3 lei, binențeles că le poți da si 4 lei dacă dorești; indiferent dacă vrei să cumperi unul sau mai multe mărțișoare te rugăm să lași un comentariu acestui articol (care nu va fi publicat pe site) în care să ne lași datele tale, iar proprietarii mărțișoarelor te vor contacta. E bine de știut că pot fi onorate și comenzi mai mari dar și mai mici, în funcție de nevoi și responsabilități, chiar și pentru firme, instituții sau persoane fizice. Toate mărțișoarele sunt handmade-uri unicate, deși, la cerere, pot fi realizate mai multe bucăți dintr-un model, în diferite culori. Mai jos ai câteva fotografii de prezentare. Așteptăm să ne contactezi!