fbpx

Meciuri de handbal, cu intrarea libera, la Arena „Antonio Alexe”

handbal sursa foto csmoradea punct roDupă ce și-au încheiat stagiul de pregătire centralizat, de la Stâna de Vale, hanbaliștii orădeni au revenit acasă și își continuă antrenamentele pe plan local.

 

06 August 2014

19:43

Elevii antrenorului Sebastian Tudor intră din această săptămână într-o nouă etapă a pregătirilor urmând să înceapă seria meciurilor amicale.

Joi, 07 August 2014, de la ora 18:00, și Vineri, 08 August 2014, de la ora 11:00, sportivii CSM Oradea vor susține o dublă în compania formației bucureștene Steaua. Meciurile au loc la Arena „Antonio Alexe”, intrarea este liberă.

Mai mult, săptămâna viitoare jucătorii noștri vor mai susține alte patru partide de verificare. Marți, 12 August 2014, și Miercuri, 13 August 2014, aceștia joacă cu CSM București.

Ulterior, Vineri, 15 August 2014, și Sâmbătă, 16 August 2014, dispută dubla cu HC „Adrian Petrea” Reșița (fostă UCM Reșița). Aceste patru confruntări se vor desfășura tot la Oradea. Jocurile de Marți și Miercuri vor debuta de la ora 18:00, pentru celelalte nefiind încă stabilită ora de începere.

În continuare, programul meciurilor de pregătire mai prevede o dublă deplasare cu Potaissa Turda, alte două în Ungaria, la Nyiregyhaza, iar mai apoi un turneu la Sighișoara.

După remanierea lotului din această vară, antrenorul orădean are acum la dispoziție 17 jucători, dintre care 3 portari. Ultima noutate este reprezentată de reîntoarcerea la echipă a interului dreapta, David Munea. Acesta din urmă a evoluat ultima dată, în Liga Națională, la Potaissa Turda.

 

Ciprian Costa