fbpx

Mihai Sorin Caba, noul inspector şef al ISU „Crișana”!

trecere în rezervă a domnului General de brigadă, dr BAŞ IOANO numire în funcție importantă. 

 

06 Decembrie 2016

16:00

Iată că anul acesta, 2016, Moș Nicolae a venit cu o serie de schimbări importante în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) „Crișana”.

De la ora 10:00, în prezența unor oficialități importante, precum dr. Raed Arafat, secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, şef al Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, general maior dr. Ovidiu Vasilică, inspector general al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, Claudiu – Adrian Pop, prefectul judeţului Bihor, Pásztor Sándor, preşedintele Consiliului Judeţean Bihor, general de brigadă Kovacs Ferenc, directorul Directoratului pentru Apărare împotriva Catastrofelor Hajdu-Bihar din Ungaria, și a altor invitați de seamă, a fost anunțată trecerea în rezervă, cu drept la pensie, a mult apreciatului general de brigadă  Ioan Baş

Vorbim despre un om, un comandant, care a făcut foarte mult nu numai pentru Bihor, ci pentru întreaga ţară… A ocupat funcţia de inspector general şi am văzut cât era de implicat pentru a face lucrurile bune pentru Inspectoratul General şi, bineînţeles, pentru cetăţenii care beneficiază de aceste servicii…

a declarat dr. Raed Arafat.

Cu toate acestea, în funcţia de inspector şef al ISU a fost numit Mihai Sorin Caba, fost prim – adjunctul inspectorului şef. Întregul ceremonial s-a încheiat cu defilarea Gărzii de Onoare. 

Cariera mea militară de peste 32 de ani s-a săvârșit în această unitate. De la soldat la general și de la servant la inspector general am ocupat într-o ordine naturală toate ierarhiile militare, am respectat cu strictețe jurământul pe care l-am depus… Am reușit împreună cu dumneavoastră și cu cei dinaintea dumneavoastră să ne îndeplinim misiunea la cel mai înalt nivel.

 

Ioana Mădălina Ștefănică

trecere în rezervă a domnului General de brigadă, dr BAŞ IOAN

06 decembrie 2016, evenimente oradea

8