fbpx

Minichic Kids Club deschide în Oradea primul serviciu de „Baby Parking”

minichic logoNou și foarte de ajutor tuturor! 

 

21 Februarie 2016

08:30

Salvare pentru părinți, bucurie pentru cei mici!

Câți dintre cei care au copii nu se confruntă, de atâtea ori, cu situația în care nu au cu cine lăsa prichindeii când intervine o situație urgentă, sau când își doresc să își facă analizele medicale, de exemplu, când unul dintre parteneri e plecat iar celălalt nu poate ieși mai devreme de la serviciu. Să nu uităm nici de momentele în doi, care devin tot mai rare, aproape inexistente.

Pentru toate aceste motive, și multe altele bine întemeiate, Minichic KidsClub deschide în Oradea Clubul PiticotBaby Parking.

Mai concret, la Minichic părinții își pot aduce piticii și îi pot lăsa în siguranță, deoarece vor fi  supravegheați și îngrijiți, vor avea parte de activități interesante, inclusiv de servirea mesei.

E mai mult decât un loc de joacă, e un centru educativ și distractiv, care le oferă celor mici șansa de a se dezvolta într-un mediu sănătos, de a socializa și de a simți cât mai puțin lipsa părinților.

Fără nici o grijă, mamele pot aduce copiii la Minichic până fac cumpărăturile, ori până se bucură de un masaj și de o cafea alături de prietene. Iar tații pot juca un fotbal cu băieții, ori invita doamnele la cină, teatru sau cinema fără ca cel mic să aibă nevoie de supraveghere permanentă.

În Clubul Piticot – Baby Parking copiii pot fi lăsați o oră sau mai multe ore, zilnic sau chiar săptămânal, în funcție de nevoile celor mari. Mai multe detalii puteți afla apelând 0771. 538. 099 sau dând click AICI.

 

Ioana Mădălina Ștefănică