fbpx

MOJO Baby & Kids, primul târg dedicat femeilor însărcinate, bebelușilor și copiilor, în ERA Park Oradea

Mămici și viitoare mămici, haideți la shopping!

 

09 Mai 2019

14:00

 

ERA Park Oradea găzduiește, în acest sfârșit de săptămână, primul târg dedicat femeilor însărcinate, bebelușilor și copiilor cu vârste de până la 12 ani, MOJO Baby & Kids.

Evenimentul, organizat în parteneriat cu Spitalul Pelican, Serviciul Județean de Ambulanță și magazinul Soffi Planet, se va derula de Vineri până Duminică, 10 – 12 Mai, sub cupola centrului comercial.

Vizitatorii la dispoziție o gamă variată de produse la prețuri promoționale, de la hăinuțe, mobilier, accesorii și jucării pentru bebeluși, până la servicii pentru femeile însărcinate, respectiv oferte din partea unor bănci de celule stem ori servicii pentru botez. Expozanții Biogenis, Spital Pelican, Blush Flowers și Zum Zumy au pregătit și tombole cu premii, la care doritorii se pot înscrie prin simpla prezentare la stand. Pe lângă prezentarea de produse, vineri, între orele 16 și 18, doritoarele se vor putea întâlni cu maseuza Iuliana Tulvan, de la care vor putea afla detalii despre beneficiile masajului prenatal.

De asemenea, Duminică, între orele 14:00 – 15:00, specialiștii Serviciului Județean de Ambulanță Bihor vor organiza gratuit lecții de prim ajutor în cazul nou-născuților și copiilor până în 8 ani. De precizat că participarea se face pe bază de înscrieri, în limita locurilor disponibile, la adresa de mail andrea.stan@argocp.com.

Tot Duminică, între 16:00 – 18:00, mămicile care vor trece pe la ERA Park vor avea la dispoziție un seminar gratuit marca „Pe tocuri cu familia” de Alexandra Giuffrida,​ cu tematica „Există carieră și după bebe”. Programul seminarului va fi:

  • „Pune-ți visul la-ncercare”, susținut de Alina Ierugan
  • „Copii obosiți de părinți – la granița dintre timp și limite”, de Hermina Popa
  • „Orientare în carieră pentru mămici”, susținut de Alexandra Giuffrida – antreprenoriat femei și Sofia Laza – psiholog

Totodată, mai multe mămici de carieră din comunitate își vor împărtăși poveștile, în vreme ce prichindeii vor putea participa la ateliere gratuite cu Prietenii Veseliei.

Vineri, târgul MOJO Baby & Kids va fi deschis între orele 16:00 – 20:00, iar Sâmbătă și Duminică, între orele 11:00 – 20:00. Mai multe informații despre eveniment puteți găsi pe pagina de Facebook MOJO Baby & Kids.