fbpx

Momentul adevarului pentru CSM Oradea

csm confettiMar╚Ťi e ziua cea mare pentru baschetul masculin or─âdean. La Craiova se va decide pe ce loc termin─â CSM Oradea campionatul.

 

31 Martie 2013

13:17

Mar╚Ťi, 02 Aprilie 2013, or─âdenii joac─â ultimul meci din aceast─â edi╚Ťie a sezonului regulat din Liga Na╚Ťional─â de Baschet Masculin. Un meci dificil, ├«n compania echipei revela╚Ťie a acestui sezon SCM U Craiova. O echip─â condus─â de fostul c─âpitan al ro╚Ö alba╚Ötrilor, Andelko Mandic ╚Öi care a reu╚Öit s─â se afirme ├«ntre primele patru echipe ale campionatului, ├«n baza seriilor de victorii reu╚Öite.

Pentru orădeni este ultima șansă să termine campionatul pe locul I, jucând astfel în primul tur al play-off-ului cu CSM București. În cazul unei înfrângeri la Craiova, elevii lui Cristian Achim finalizează pe un glorios loc doi, cel mai bun din istoria clubului, dar care le poate aduce trei adversari de calibru în play-off, Cluj, Timișoara sau Mediaș.

Confruntarea va avea loc la Sala Polivalentă din Craiova, cu începere de la ora 18:00 și va fi transmisă în direct la DigiSport.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *