fbpx

Momentul adevarului pentru CSM Oradea

csm confettiMarți e ziua cea mare pentru baschetul masculin orădean. La Craiova se va decide pe ce loc termină CSM Oradea campionatul.

 

31 Martie 2013

13:17

Marți, 02 Aprilie 2013, orădenii joacă ultimul meci din această ediție a sezonului regulat din Liga Națională de Baschet Masculin. Un meci dificil, în compania echipei revelație a acestui sezon SCM U Craiova. O echipă condusă de fostul căpitan al roș albaștrilor, Andelko Mandic și care a reușit să se afirme între primele patru echipe ale campionatului, în baza seriilor de victorii reușite.

Pentru orădeni este ultima șansă să termine campionatul pe locul I, jucând astfel în primul tur al play-off-ului cu CSM București. În cazul unei înfrângeri la Craiova, elevii lui Cristian Achim finalizează pe un glorios loc doi, cel mai bun din istoria clubului, dar care le poate aduce trei adversari de calibru în play-off, Cluj, Timișoara sau Mediaș.

Confruntarea va avea loc la Sala Polivalentă din Craiova, cu începere de la ora 18:00 și va fi transmisă în direct la DigiSport.