fbpx

Must see: Premierele cinematografice ale lunii Decembrie 2018

sursa: media.rtl2.fr

Cinefilii vor avea de unde alege!

 

01 Decembrie 2018

14:38

 

Luna Decembrie va aduce în cinematografe noi filme interesante, de diferite genuri. Spicuim prin lista disponibilă pe cinemagia și vă arătăm câteva dintre viitoarele producții.

  • Un nume celebru revine pe marile ecrane în ultima lună a lui 2018. Dacă nu ghiciți, vă spunem noi: e Robin Hood. Aventurile sale, presărate cu luptă și romantism, sunt subiectul filmului omonim, regizat de Otto Bathurst. Pelicula va avea premiera pe 7 Decembrie și îi are în distribuție pe Taron Egerton, Ben Medelsohn, Jamie Dornan.
  • Amatorii de drame vor putea vedea, din 7 Decembrie, filmul românesc În pronunțare, în regia Mirelei Popescu. Este o poveste despre un judecător de 40 de ani cu un tată suferind, o căsnicie în suferință și cazuri insignifiante de rezolvat, în care îi regăsim pe actorii Dorotheea Petre, Cuzin Toma, Olimpia Melinte.
  • O altă dramă, având în centru o pasională poveste de dragoste dintre doi oameni complet diferiți, plasată în anii ’50, în timpul Războiului Rece, va fi Cold War. Programat să apară pe 14 Decembrie, filmul este regizat de Pawel Pawlikowski. Îi vom putea vedea „la treabă” pe Joanna Kulig, Tomasz Kot, Borys Szyc.
  • Un musical de neratat va fi Mary Poppins Returns. O tragedie de familie îi face pe membri să apeleze la ajutorul Dădacei, iar aceasta încearcă să readucă, precum odinioară, bucuria în sufletele membrilor familiei Banks. Filmul, avându-l ca regizor pe Rob Marshall, îi aduce în prim-plan pe Emily Blunt, Ben Whishaw, Emily Mortimer. Premiera va avea loc pe 21 Decembrie.
  • Dacă e Decembrie, copiii sigur au motive de bucurie! Pentru ei, cinematografele pregătesc câteva filme de animație noi, în care vor reîntâlni personaje cunoscute. Racetime (Marea bulgăreală 2), este continuarea succesului din 2015. O călătorie plină de aventuri, cu încercări și eșecuri, dar și cu bucuriile micilor victorii ale copilăriei, în regia lui Benoît Godbout, a lui Jean-François Pouliot și a lui François Brisson. Altă animație, Spider-Man: Into the Spider-Verse îl prezintă pe adolescentul Miles Morales, oscilând între viața de liceean și cea de supererou, în viziunea regizorilor Bob Persichetti, Peter Ramsey și Rodney Rothman. Primul film va fi proiectat din 14 Decembrie, iar cel de-al doilea din 28 Decembrie.
  • Iar pentru că vine Crăciunul, pe 7 Decembrie este programată premiera filmului Santa & Cie, în care Moș Crăciun trebuie să facă față îmbolnăvirii spiridușilor săi și să găsească soluții de salvare a Crăciunului pe Pământ. Regia: Alain Chabat. Distribuție: Alain Chabat, Golshifteh Farahani, Pio Marmaï, Audrey Tautou.

Ioana Mădălina Ștefănică