fbpx

Ne așteaptă o Decembrie plină de concerte, în Orașul Faptelor Bune

Zeci de vedete la Târgul de Crăciun!

 

29 Noiembrie 2019

12:30

Târgul de Crăciun din Oradea se anunță mai bogat ca oricând. Pe lângă activitățile cuprinse în PROGRAMUL obișnuit, în acest an în Piața Unirii vor avea loc multe alte concerte în plus! Asta pentru că Oradea a fost desemnată de Radio ZU „Orașul Faptelor Bune”!

Mihai Morar, Daniel Buzdugan, Răzvan Popescu, Flick „Domnul Rimă”, Raluca Benavides, Emma, Tea Teodorescu și Adi Mihăilă „The Hitman” sunt cei 8 DJ-i Radio ZU care se vor muta în Piața Unirii într-o casă de sticlă construită special pentru ei, în care vor locui în perioada 15 – 21 Decembrie.

Prin acest proiect, cei 8 DJ-i Radio ZU aduc alături oamenii care au nevoie de oamenii care au de unde, cu o săptămână înainte de Crăciun. 7 zile din 7, 24 de ore din 24 de ore, maratonul faptelor bune va fi live pe toate platformele Radio ZU. Se vor întâmpla lucruri frumoase, se vor face fapte bune și sperăm, oameni fericiți. Înscrierile vor începe după data de 09 Decembrie și se vor face online, AICI. Toți cei care vor dori să facă donații către diferite organizații care fac fapte bune, vor avea la dispoziție urna din cabina Radio ZU din Piața Unirii.

Concertele se vor ține pe scena Târgului de Crăciun, iar cei care ne vor cânta sunt: Edward Sanda, Mark Stam, Vescan, Andreea Olaru, Mira, Adda, Sore, DJ Project, Minelli, Alexandra Stan, Lino, Ruby, Randi, Antonia, Ami, Nicole Cherry, Alex Velea, Noaptea Tarziu, JO, Alina Eremia, The Motans, Liviu Teodorescu, Delia, Spike, Smiley, Carla’s Dreams, Irina Rimes, Lora.