fbpx

Nervosii Oradiei se razbuna pe validatoarele OTL

validator carduriCei mai supărați dintre noi își varsă furia pe aparatele OTL.

 

14 Noiembrie 2013

10:17

Probabil că cei care nu își cumpără bilete sau abonamente nu realizează încă faptul că orice distrugere a bunurilor din tramvaie și autobuze va fi imputată buzunarului nostru. Compania de transport local ne-a informat în această dimineață că în doar două săptămâni au fost sparte două validatoare de carduri de călătorie.

După cum lesne se poate observa din fotografia atașată, aparatelor le-a fost spart ecranul, iar costurile de reparare nu sunt mici. În acest sens cei mult prea supărați pe viață și pe cei din jurul lor sunt rugați să își verse amarul într-o sală de box și nicidecum pe ceea ce noi plătim.

Le adresăm nu doar rugămintea, ci şi îndemnul, călătorilor care sunt martori la scenele de vandalism, de orice natură, din interiorul mijloacelor de transport în comun, ori în staţiile care le deservesc, să apeleze numărul unic de urgenţe pentru ca cei vinovaţi să poată fi identificaţi şi traşi la răspundere. Sunt bunurile fiecăruia dintre noi şi indiferenţa ne costă pe toţi în egală măsură.

transmite Carmen Tocuț, purtător de cuvânt OTL.

 

Ciprian Costa