fbpx

Neversea recompensează elevii care au luat Bacalaureatul!

Elevii ce au promovat cu nota 10 vor avea acces gratuit, iar restul absolvenţilor, o reducere considerabilă!

18 Iulie 2020

12:40

 

Organizatorii festivalului Neversea vin cu vești extraordinare pentru absolvenții care vor sa participe la campania “BAC de 10”. Toți cei care au promovat examenul de Bacalaureat pot cumpăra abonamente ,,Anytime” pentru festivalul Neversea, folosind voucherul valoric de 20 de euro.

Prețul unui abonament ,,Anytime” la festivalul Neversea, cu voucherul aplicat, va fi de 116 euro + taxe, din prețul final de 136 euro + taxe. Aceste abonamente le asigură accesul la una dintre următoarele trei ediții ale festivalului Neversea, la alegere.

Campania va fi valabilă în perioada 17 Iulie – 15 Septembrie, 2020. Pentru a lua parte la această campanie, toți absolvenții trebuie să completeze un formular aflat pe site-ul neversea.com, iar apoi vor primi un cod unic prin care vor obţine reducerea, plus un link de unde vor putea achiziționa abonamentele ,,Anytime”.

Campania este disponibilă pentru absolvenții care s-au înscris și au luat Bacalaureatul, dar nu cu nota 10. Cei care au promovat ,,examenul maturităţii” cu nota 10, pot afla pe neversea.com/bacde10 ce trebuie să facă pentru a intra în posesia unui abonament gratuit.

Sergiu Vicaş