fbpx

Noua limuzină A6. Statement clar. Din orice perspectivă

Unul dintre cele mai apreciate modele ale mult apreciatei mărci. 

 

30 Iunie 2018

10:25

Noul Audi A6 este mai versatil decât oricând – cu digitalizare totală, confort sporit, sportivitate sporită şi un design tehnic şi elegant. Sistemul de răspuns tactil MMI digital oferă o operare intuitivă şi chiar mai multă personalizare. Sistemele extinse de conectivitate şi asistenţă demonstrează conectivitatea inteligentă pentru automobile. Suspensia combină confortul la rulare şi stabilitatea ridicată cu sportivitatea sporită. Toate motoarele folosesc un sistem uşor-hibrid.

Manevrabil în oraş, sportiv pe drumurile de ţară, pregătit şi confortabil pe autostradă – noul Audi A6 este mai dinamic decât modelul anterior. Motivul este reprezentat de diferitele componente ale suspensiilor – de la controlul centralizat al tuturor sistemelor prin strategii de control, axe nou dezvoltate până la noi caracteristici, cum ar fi direcţia opţională dinamică pe toate roţile.

În curând, noul Audi A6 va fi şi în showroom D&C Oradea, Calea Clujului, nr. 287 – 289. Invitaţia de a vă cunoaşte vă este lansată. Până la lansarea oficială, vă invităm să intraţi pe link şi să descoperiţi mai în detaliu noua limuzină de la Audi.

Paula Dreve